Vacature Huisarts

VACATURE HUISARTS

In verband met de aanstaande pensionering van onze collega Paul Roodenburg zoeken we een nieuwe collega voor onze huisartsenpraktijk.

We zijn een grote huisartspraktijk middenin Amsterdam, met 9 collega huisartsen, 10 assistentes, POH-S en POH-GGZ. We hebben een eigen wetenschappelijke sectie. Uiteraard zijn we geaccrediteerd. We verzorgen een belangrijk deel van onze nascholing in eigen huis. We leiden huisartsen, coassistenten en doktersassistenten op. Onze patiënten zijn veelal jong en hoog opgeleid. We hebben een avond spreekuur. We verzorgen reizigersvaccinatie, we doen “kleine” chirurgie. De ANW diensten doen we bij de Huisartsen Dienstenpost Amsterdam in het OLVG-Oost, de nachtdiensten verkopen we meestal. De medewerkers zijn in loondienst bij de Universiteit van Amsterdam.

We zoeken een geregistreerd huisarts, die met al onze activiteiten mee wil doen. Die enthousiast is voor het huisartsen vak en zich in onze groepspraktijk wil vestigen.
Je hebt affiniteit met de studentenpopulatie. Je hebt een visie op de ontwikkeling van de huisartsgeneeskunde, je bent een teamspeler en bent bereid om naast de patiëntenzorg deeltaken uit te voeren op het gebied van organisatie, kwaliteit, onderwijs, onderzoek of management.
Wellicht vind je een paar onderdelen van de huisartsgeneeskunde extra leuk bijv.: dermatologie, HIV, bewegingsapparaat, tropengeneeskunde, kleine chirurgie, psychiatrie oid.
Je bent een harde werker die bereid is om een evenredig deel van de patiëntenzorg op zich te nemen.
Er zijn doorgroeimogelijkheden in een leidinggevende functie.

De aanstelling is plusminus 28 à 32 uur, eerst voor 1 jaar, bij gebleken geschiktheid een vaste aanstelling bij de Universiteit van Amsterdam. Salaris vergelijkbaar met salarisschaal 15 CAO Nederlandse Universiteiten. Beroepskosten worden vergoed.

De praktijk is gelegen aan de Oude Turfmarkt midden in het centrum van Amsterdam: “tegenover de Munttoren”. Zie ook: www.huisartsenpraktijkUvA.nl

Graag reageren met een uitgebreide sollicitatiebrief en CV ter attentie van:

Peter Vonk, huisarts.
Oude Turfmarkt 151
1012 GC Amsterdam

Of per mail: p.vonk@uva.nl.