Op dit moment zijn de formulieren niet bereikbaar

Voor dringende zaken neem telefonisch contact op met Huisartsen Oude Turfmarkt

Herhaalrecepten

Voor herhaalrecepten bel met de herhaalreceptenlijn tel. 020-5253199

Aanvraag e-consult

Uw gegevens

 1. *
 2. *
 3. *
 4. Man Vrouw
 5. (dd/mm/jjjj) *
 6. *
 7. *
 8. NB.
  In principe mailt de arts van uw vookeur u terug, mocht deze niet aanwezig zijn dan wordt u door een andere arts teruggemaild. We streven er naar uw mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
  Voor een e-consult geldt een speciaal tarief dat in principe rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar in rekening gebracht wordt. Dit tarief valt buiten het eigen risico.

Uw vraag

 1. Welk probleem / punt / kwestie wilt u mailen? *

  Dit mailformulier bereikt ons via een beveiligde route. Rechtstreeks mailen met de praktijk kan niet om veiligheidsredenen.
  Wij mailen terug naar het door u opgegeven mailadres. Wij proberen de e-mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Waarschuwing

  Momenteel is het bijna onmogelijk om een volledig beveiligd systeem te gebruiken. Dit houdt in dat er wat betreft de gemailde gegevens bepaalde risico's gelopen worden. Dit risico ligt bij u als gebruiker. De praktijk is op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade die uit deze mailwisseling voortkomt.

  Onze mail aan u is NIET geëncrypteerd en gaat via het openbare internet en is dus ook NIET beveiligd. Dit kan risico's met de veiligheid en uw privacy geven. Ook kunnen wij niet nagaan of u degene bent die uw eigen mail opent en kennis neemt van ons antwoord. E-mail is geen geschikte manier om ingewikkelde medische problemen te bespreken. Ook kan het NIET gebruikt worden bij MEDISCHE SPOED.

 1. Ik heb de waarschuwing op deze pagina gelezen en accepteer mijn eigen verantwoordelijkheid. *

Bevestiging