Afspraak maken of afzeggen


Afspraken maken
Tijdens kantooruren, en op maandag- en donderdagavond, is er spreekuur op afspraak. Een afspraak maken kan op werkdagen van 8.00 -17.00 uur, zowel aan de balie van Oude Turfmarkt 151 als telefonisch (tel 020-525 2878 of  tel 020-525 4772). Zie verder onder contact.

Rechtstreeks via de site afspreken?
Het is mogelijk om een afspraak voor een consult, of voor het verrichten van het uitstrijkje in het kader van het bevolkingsonderzoek baarmoederkanker, of een soa consult zonder klachten, via de website te maken. Zie: Afspraken via het internet

E-consult
Via een e-mail formulier kunt u per mail een vraag stellen aan een arts van voorkeur. U kunt binnen 3 dagen een e-mail terug verwachten. Indien uw arts van voorkeur afwezig is, zal de vraag worden voorgelegd aan één van de aanwezige collega’s.
Een E-consult is nadrukkelijk niet bedoeld of geschikt voor spoedeisende vragen of in het geval van ernstige ziekte. Mocht uw klacht veranderen of heviger worden, neem dan contact op met een (dienstdoende) arts.
Houd er rekening mee dat bij het gebruik van openbare e-mailadressen privacy-gevoelige gegevens niet beveiligd zijn.

Afspraak afzeggen
Een afspraak die niet kan doorgaan, moet minstens 24 uur van tevoren worden afgezegd. Anders worden er kosten in rekening gebracht. Dit gebeurt ook wanneer u te laat bent of helemaal niet komt opdagen.
De kosten hiervoor bedragen in 2018: € 26,50 voor een gewone afspraak, voor een dubbele afspraak of een chirurgische verrichting: € 52,00.
Afzeggen kan zowel telefonisch als online.