Huisartsen

 

Als u wil weten op welke dag een arts werkt klik hier.

 

Paul Roodenburg
Sinds 1981. Paul is maandag, dinsdag, donderdag en donderdagavond werkzaam. Om op zijn kamer te komen moet je 3 trappen op. Acné, kleine chirurgie, opleider co-assistenten vallen onder zijn aandachtsveld.  “Ooit koos ik voor het vak omdat ik iets zinvols en nuttigs met mensen wilde doen.”

 

 

Peter Vonk
Sinds 1984. Peter is maandag, maandagavond, dinsdag, woensdag, om de week vrijdag werkzaam. Aan de achterkant van ons pand, 1 trapje af. Voor het plaatsen van implanon en kleine chirurgie kun je bij hem terecht. Verder houdt Peter zich bezig met onderzoek en preventie, is hij huisartsopleider en coördinator van specifieke risicogroepen.  “Ik vind het heel belangrijk dat mensen makkelijk even bij een arts langs kunnen gaan.”

 

Tineke Kistemaker
Sinds 1988. Tineke werkt op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Haar kamer grenst aan de wachtkamer. Voor reizigersvaccinaties kun je bij Tineke terecht.  “Er is hier zoveel diversiteit: in mensen, problemen en oplossingen. Als huisarts daarbij hulp, steun en soms inzicht bieden, dat verveelt nooit.”

 

Simone Engelsbel
Sinds 2001. Simone is maandag, maandagavond, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag werkzaam. Via 1 trap kom je in haar kamer. Simone brengt spiraaltjes in, is huisartsopleider en coördinator astma en COPD.
“Studenten hebben het hele leven nog voor zich. Alles is nog mogelijk. Prachtig om mee op te lopen!”

 

Emmeke Eijkelkamp
Sinds 2007 in onze praktijk. Emmeke is maandag, maandagavond, dinsdag en vrijdag werkzaam. In de spreekkamer van Emmeke heeft u uitzicht op de Munt. Zij is de kwaliteitscoördinator van de onze praktijk. Zij plaatst spiraaltjes en voor kleine chirurgie kunt u bij haar terecht. Zij heeft een speciale interesse voor sportblessures.  “Als huisarts moet je van alle markten thuis blijven en je als praktijk blijven ontwikkelen.”

 

Ella Barg
Sinds 2007. Ella is maandag, maandagavond, donderdag en vrijdag werkzaam. Ella zit naast onze “operatiekamer” 2 trapjes af. Zij is coördinator cardiovasculair risico, diabetes, HIV en brengt spiraaltjes in.  “Het is prettig dat je niet alleen patiënten krijgt die heel erg ziek zijn.”

 

 

Daan Tempelman
Na zijn huisartsopleiding met succes afgerond te hebben werkt Daan per 1 november 2013 in de praktijk als huisarts.  “Ik vind het belangrijk een band op te bouwen met mijn patiënten; daarbij maakt het niet uit of deze nu ontstaat door iemand jarenlang te volgen of door een eenmalig consult.”

 

Dorien Beijderwellen
Dorien werkt per oktober 2015 als vaste huisarts in onze praktijk. Velen kennen haar al omdat ze het laatste jaar van haar opleiding tot huisarts bij ons in de praktijk stage gelopen heeft.  Ik hou van echt contact met mensen en vind het heel belangrijk dat er een open en veilige sfeer hangt in de spreekkamer zodat patiënten het gevoel hebben over alles te kunnen praten met de huisarts.” 

 

Taranga van der Blom
Sinds september 2017 werkt Taranga bij ons in de praktijk. Zij plaatst spiraaltjes  en doet kleine chirurgische ingrepen. Taranga werkt op maandag, dinsdag en donderdag.