Wachtkamergesprekken

Een deskundige houdt een inleiding over een interessant onderwerp onder leiding van een gespreksleider.  Na de inleiding is er gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie. De avond is nadrukkelijk niet bedoeld als (groeps)consult of om persoonlijke problemen te bespreken. Daarvoor hebben we tenslotte een spreekkamer…

De wachtkamergesprekken worden ‘s avonds gehouden in de wachtkamer van de praktijk van 19.15 tot ca 21.30 uur. Wij zorgen voor koffie / thee en taart. De toegang is gratis.

Als u geïnteresseerd bent om over een bepaald thema een wachtkamergesprek te willen houden dan kunt u zich aanmelden via wachtkamergesprek@uva.nl, wij nemen dan contact met u op.

Deelnemers aan een wachtkamergesprek kunnen zich aanmelden via wachtkamergesprek@uva.nl en worden vervolgens persoonlijk uitgenodigd. Het aantal deelnemers is beperkt. De onderwerpen vind je hieronder. Houd de website in de gaten voor nieuwe festiviteiten!

 

2014
In 2014 is wegens groot succes het wachtkamergesprek over Slapen doe je niet zomaar herhaald. Het vervolg van de achtkamergesprekken is afhankelijk van de financiering. Wachtkamergesprekke nzijn genomineerd voor de verBETERprijs van de 1ste Lijn Amsterdam. De prijsuitreiking is 3 april 2014.
Helaas 2e plaats. Dus even geen financiering. We kijken of we externe of interne partners kunnen vinden om het concept verder te brengen. Wordt vervolgd.

2013
Er zijn in 2013 in het kader van 75 jaar studentenartsen wachtkamer gesprekken gehouden over: ADHD wat doe je er mee; SOA’s in’s en out’s; Meiden, de prins op het witte paard komt niet; Slapen doe je niet zomaar. Elke avond was een groot succes!